Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat

Details over dit uitje
Wie is de Rat

Geen heuvelachtige landschappen, abseiloefeningen, boottripjes of krakkemikkige bustourtjes tijdens dit Wie is de Rat evenement van Huisbrand Events. In bijna alle grote steden van Nederland en België boekt u deze leuke, geheel op maat georganiseerd in het centrum van de door u gekozen stad. Welkom in de stadsjungle van Wie is de Rat, waar alle opdrachten altijd weer door een sinistere Rat worden ondermijnd.

Uiteraard selecteren we op geheimzinnige wijze wie van u de Rat mag spelen tijdens dit evenement. Dat moet uiteraard iemand zijn die zonder blikken of blozen de boel saboteert.

Dit spel draait primair om gezellige teambuilding. Het beste team weet alle opdrachten binnen de tijd te volbrengen en kan de Rat identificeren. Na afloop wordt het beste team in het zonnetje gezet en reiken wij de enige echte ‘Wie is de Rat’ hoofdprijs uit.

Inclusief:

– 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
– Drankje voor onderweg
– Professionele begeleiding
– Teambuilding
– Prijs voor het beste team en rat

Prijs:

10 – 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
30 –  >  personen € 22,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan