Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 in Amsterdam

Details over dit uitje
Crazy 88 in Amsterdam

Kent u Crazy 88 nog van tv? Bij Huisbrand Events in Amsterdam doen we er nog een schepje bovenop, met tien doldwaze opdrachten in het centrum van de stad en maak van uw dagje uit een echte belevenis!

Soms zijn de opdrachten van uw spelleider ludiek, zoals een kop koffie drinken bij een wildvreemde, en soms zijn ze ronduit melig, bijvoorbeeld om een politie-agent een knuffel te geven! Ludiek, crazy en gezellig tegelijk!

U wordt in het centrum van de door u gekozen stad opgesplitst in Teams van 5 - 8 personen en op pad gestuurd met belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Bent u in het gezelschap van 'daredevils' en doorzetters? Dan is deze Crazy 88 de kans om de boel op stelten te zetten! Eens kijken wie van de teams de opdrachten allemaal tot in details het best heeft uitgevoerd.

Natuurlijk doet u het uiteindelijk voor de eer en de hoofdprijs die na afloop door ons wordt overhandigd! Onze jury houdt rekening met de presentatie en de uitvoering! Veel plezier!

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier,fris,huiswijn,koffie en thee)
- Filmcamera's tijdens het spel
- Leuke prijs voor het winnende team
- Alle filmpjes digitaal na afloop
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Prijs:

10 - 14 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 26,50: NU € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - >  personen € 23,50: NU € 19,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan