Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Dinner in Heerenveen

Details over dit uitje
Crime City Dinner in Heerenveen

Beleef in Heerenveen met Huisbrand Events de Crime CityDinner Game een supermodern, virtueel GPS spel dat we afwisselen met een heerlijk drie gangen diner, waarbij drie verschillende restaurants aangedaan worden.

Jullie kruipen in de huid van doorgewinterde criminelen en het doel is uiteraard om de concurrentie te verslaan!

Hoe werkt het spel?  Aan het eind van het spel moeten jullie het team zijn met zoveel mogelijk buit. Met uw handlangers terroriseren jullie het centrum van Almere. Verzamel wapens, kraak kluizen en schroom er vooral niet om uw tegenstanders van hun zuur verzamelde buit te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Let wel op! De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Als u gepakt wordt is er maar één mogelijkheid en dat is ze omkopen. Zorg dus dat jullie team goed contact houd  via de portofoons.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Er worden verschillende rust momenten ingelast, zodat jullie even bij kunnen komen. De pauzes doen we in drie verschillende restaurants waar jullie telkens een ander gerecht nuttigen. Bij het dessert wordt ook het team gekroond die de opdrachten het beste uitgevoerd heeft. Wat wenst u nog meer?

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Crime City Dinner Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crime City Dinner Game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze

- GPS Tablets

- Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje

- Leuke prijs voor het beste team

- Te boeken op uw gewenste avond!

Prijs:

15 - 19 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

20 - > personen € 54,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan