088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Reviews
8/10 gebaseerd op 52 reviews van Trustpilot
Cassandra
oktober 17, 2023
De Alleskunner is een aanrader
Wij hebben het spel 'de Alleskunner' afgenomen bij Huisbrand Events. Het was een ontzettend leuke middag! Dank hiervoor :)
Lees meer
S.
augustus 8, 2023
Alleskunner was top!
Alleskunner was top! Goed geregeld op 2 locaties met super host!
Lees meer
K. van Kuijk
mei 31, 2023
Wij hadden gekozen voor de Alleskunner
Wij hadden gekozen voor de Alleskunner. Dit was zeer goed geregeld, zoals de spullen, de quizmasters. We hebben er allemaal van genoten. Ik zal het zeker aanprijzen voor andere bedrijven.
Lees meer
Bianca
mei 11, 2023
Afdelingsuitje de Alleskunner
Goed georganiseerd, goede communicatie. Alles stond netjes klaar toen we arriveerden. Met onze afdeling een hele leuke middag gehad met twee spontane, humoristische hosts.
Lees meer
ACE
december 15, 2022
Goed georganiseerd
Goed georganiseerd! We hebben een leuke middag gehad ☺️
Lees meer
Anneke Houtkooper
november 24, 2022
Hallo organisatie,
Hallo organisatie, Het was goed georganiseerd en het was best nog wel moeilijk om het op te lossen. Het werd ons moeilijk gemaakt met vooral de plaats van het delict, hier hebben we op zitten zweten. Daardoor gingen we veel op pad in de stad. Het was een nek aan nek race wie er had gewonnen, Op 1 punt na had een groepje gewonnen. Het was leuk om bij Dudok iets te drinken naar onze keuze. Al met al was het een gezellige en spannende middag! Gr Anneke Houtkooper
Lees meer
Michella
november 18, 2022
Fantastisch en complimenten aan Robin!
Het was een fantastische avond met onze groep van circa 40 collega's. We hadden gekozen voor het moorddiner spel, waarbij de spelleider Robin ons op een zeer enthousiaste wijze meenam in het spel. Het eten bij restaurant Popo in Breda was ook super; kortom zeker een aanrader !
Lees meer
Anneloes
juli 18, 2022
escape the city
Zeker een aanrader met een grote groep collega's, vrienden o.i.d.! De escape room doe je door de stad heen, in ons geval Groningen, waarbij je al lopend hints moet zoeken voor de antwoorden van de puzzels. Erg leuk en interactief!
Lees meer
Elina
mei 21, 2022
Pubquiz via Alkmaar events
We hadden op 15 mei een pubquiz geboekt via Alkmaar Events . Dit was prima geregeld . Quizmaster Robin deed het hartstikke leuk ! Alles werd duidelijk uitgelegd en de rondjes waren afwisselend . Wij hebben ons prima vermaakt !
Lees meer
Denise Nijdam
november 25, 2019
Wij hadden een bedrijfsfeestje 'Ranking…
Wij hadden een bedrijfsfeestje 'Ranking the Stars' voor 26 personen. Vanaf moment 1 al fijn contact! We konden het op locatie doen en alles werd in de puntjes geregeld. Goed contact, super leuke Quizmaster (Robin, top!) en zelfs na het feestje vragen hoe het geweest was. Zeker voor herhaling vatbaar!
Lees meer
Patrick de Kamper
september 16, 2019
Voor een bedrijfsfeest voor ongeveer 45…
Voor een bedrijfsfeest voor ongeveer 45 personen hebben wij Alkmaar Events gecontacteerd voor een leuk 'Alkmaar op maat' event. Alles was tot in de puntjes geregeld. Snelle en duidelijke antwoorden en aghandeling. De hosts van de verschillende events waren duidelijk professionals. Wij gaan volgend jaar weer boeken bij Huisbrand!
Lees meer
Marian
december 4, 2018
Snel en goed georganiseerd .
Snel en goed georganiseerd . De presentator was zeer plezierig, het eten prachtig verzorgd en de locatie zeer geschikt. We hebben een ontspannende avond gehad met veel humor.
Lees meer
E. de Boer
oktober 1, 2018
Zeer geslaagd uitje met de personeelsvereniging.
Prettige communicatie vanaf het eerste contact. Een uitgebreide offerte met voldoende ruimte voor eigen inbreng. Het uitje zelf was zeer goed verzorgt. Wij hebben een zeer leuke middag en avond gehad in Groningen! (activiteiten stadswandeling en pubquiz dinner).
Lees meer
Manou van T
juli 10, 2018
Gezellige avond gehad met collega’s
Gezellige avond gehad met collega’s, leuke Linda de Mol 😉
Lees meer
Patrick de Kamper
juli 9, 2018
Sloepenrally door Alkmaar
Wij hadden een bedrijfsuitje geboekt in Alkmaar voor 44 personen: Een sloepenrally door de grachten van Alkmaar. Een fantastische manier om de stad vanaf het water te leren kennen. Genieten van het zonnetje op het water terwijl onze kennis van de stad Alkmaar getest werd. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. De vriendelijke en uiterst professionele begeleiding zorgden ervoor dat onze dag super verliep. De service van HuisBrand events was vanaf het plannen tot aan de afloop van het evenement een groot succes. Wij boeken graag weer een event bij HuisBrand!
Lees meer
Wim Brandjes
juli 6, 2018
Fantastische dag
Fantastische dag gehad met onze medewerkers van de kapsalon. Goede gids en lekker eten
Lees meer
Michelle Bakx
juli 6, 2018
Super!
Heel mooie dag gehad, alles was perfect geregeld. Bedankt HuisBrand Events voor de goede zorgen!
Lees meer
Femke van der Pas
juli 6, 2018
tot snel!!
Van begin tot eind een super gezellige dag gehad, met dank aan Huisbrand Events die ons een geslaagd teamuitje hebben bezorgd!
Lees meer
Fabienne
juli 6, 2018
Top!
Vriendelijk personeel, tot in de puntjes verzorgd.
Lees meer
Melissa
mei 4, 2018
TSH: Empire City tablet game in Scheveningen
Gebruik gemaakt van de service van Huisbrand Events voor ons team-uitje. Het was goed geregeld, leuke begeleiding en goede uitleg. Ook op voorhand van het evenement prettig contact gehad met Sanne. Altijd vlotte en informatieve reacties waar je iets mee kan. Aangezien wij internationale medewerkers hebben, was het een uitkomst dat het spel in het Engels gespeeld kon worden! Uiteindelijk waren wij vertraagd door file, maar hier werd ontzettend flexibel mee omgegaan. Berten is een topper, nogmaals bedankt voor de gezellige middag!
Lees meer
Mike
november 20, 2017
Top avond dankzij HuisBrand Events!
Wij hebben een verzorgde quizavond laten organiseren door Huisbrand Events. René Kok was ons contactpersoon en tevens quizmaster die de avond tot in de puntjes heeft georganiseerd. Huisbrand Events denkt met je mee en ze komen met goede tips om er een onvergetelijke avond van te maken. De ruim 70 gasten hebben enorm genoten en wij kunnen Huisbrand Events van harte aanbevelen!
Lees meer
Lars Klinkhamer
maart 22, 2017
Fijne communicatie en enthousiaste werknemers
Voor een vrijgezellenfeest een Wallentour geboekt en dit was goed bevallen. Leuke gids en veel plezier gehad.
Lees meer
Sharon
maart 15, 2017
Klant is echt koning
Goed geluisterd naar onze wensen en dit omgezet naar een fantastische dag met het bedrijf!! Makkelijk contact met de medewerkers
Lees meer
Mark
oktober 7, 2015
Prima afdelingsuitje
We hebben genoten van ons afdelingsuitje. Alles was prima georganiseerd.
Lees meer
Kim
oktober 2, 2015
Goede samenwerking, goed bereikbaar, snelle service
Ik heb het evenement 'Ranking the stars' geboekt bij Huisbrandevents. De medewerkers zijn erg vriendelijk en servicegericht. Goed bereikbaar en denken mee in het vinden van oplossingen. De begeleider bij ons evenement was zeer prettig, had een ontspannen houding en wist goed contact te maken met alle deelnemers. Het evenement zelf was boven verwachting geslaagd. Op een afwisselende manier is het spel gespeeld. We hebben ontzettend gelachen.
Lees meer
Simone
juli 30, 2015
Erg goed
Workshop was erg leuk! Vooral het op jet laatste moment alles mogelijk maken verdiend een compliment!
Lees meer
Leo
mei 22, 2015
Prima last minute organisatie van het "Ik hou van Holland arrangement"
Binnen drie dagen restaurant, acteur en spel naar volle tevredenheid geregeld met Robin als enthousiaste spelleider.
Lees meer
Amy Mooij
april 22, 2015
super gezellig!!!!
wij hebben afgelopen zaterdag de travestietentour gedaan. het was erg leuk en we hebben vooral gelachen door de leuke dingen die Karoline vertelde. Het was allemaal prima geregeld! Bedankt hiervoor.
Lees meer
Bea van Rijswijk
maart 17, 2015
Geweldige dag gehad
Was een heel leuk spel, erg gelachen. Je moet minstens 1 persoon in je groep hebben die gewend is met een tablet te werken, anders word het vrees ik niets. Het spel laat ook heel leuk de stad zien en zulke andere plekken, echt gaaf spel
Lees meer
Mignon
december 18, 2014
bedrijfsuitje
al meerdere malen heb ik bedrijfsuitjes/vrijgezellenfeestjes geboekt via huisbrand en de hulp die je krijgt om een leuke activiteit uit te zoeken is erg goed. Ook de service is naar tevredenheid. Op de dag zelf krijg je een sms waarin huisbrand, je veel plezier wenst plus een telefoonnummer voor als dat nodig is.
Lees meer
Petra Witteman
december 11, 2014
Erg leuke teambuilding
Een erg geslaagde avond met het Monoply Dinner Game! Iedereen was erg enthousiast. Ook de afwisseling tussen eten in verschillende restaurants en de game spelen is goed voor de teambuilding.
Lees meer
Annie de Wijs
november 12, 2014
Fantastich vrijgezellenfeest!!!
Onlangs waren wij op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellen feest en kwamen zo terecht bij Huisbrand Events. Uiteindelijk gekozen voor het Crazy 88 uitje. Dit bleek een goede keuze te zijn geweest want wij hebben echt een super vette dag gehad. Alles was goed georganiseerd en wij hebben echt een onvergetelijke dag gehad.
Lees meer
Tina van de Ligt
november 9, 2014
Top Dagje!
Wij hadden een geslaagde dag door HuisBrand Events. Tot de volgende keer!
Lees meer
Hilde Versmissen
november 9, 2014
Gewoon Geweldig!
Wat hebben wij een topdag beleefd dankzij Huisbrandevents! Heel erg bedankt!
Lees meer
Dorien Versteegen
november 6, 2014
Super uitje!
Het was een heerlijke middag met super leuke spellen! We hebben ons vermaakt en weten waar we moeten zijn voor een volgende keer!
Lees meer
Rens Park
november 6, 2014
Reuze gezellige dag
Er is een grote keuze van activiteiten. Voor allerlei doelgroepen. Onze activiteit was erg geslaagd, goed georganiseerd met leuke begeleiding. De moeite waar voor een volgende keer.
Lees meer
Ian Voorschoten
november 6, 2014
Geweldig!
Prachtig familie-uitje gehad naar Vlissingen. Goede service en zeker voor herhaling vatbaar. Top!
Lees meer
Sita Parker
november 6, 2014
Top avond!
Een super leuk vrijgezellenfeestje gehad door de goede organisatie. Als we nog een keer een vrijgezellenfeestje moeten organiseren weet ik al waar ik moet zijn voor weer zo'n geweldige avond!
Lees meer
Lauren van den Eynde
november 4, 2014
Iedereen was super enthousiast over het spel!
Ik vond het een zeer aangename samenwerking. Qua reservering ging alles zeer vlot en er is altijd de mogelijkheid om mensen te annuleren of bij te boeken. Hierdoor heb je toch wel wat vrijheid. Wat de organisatie betreft, deze was geweldig. Het spel werd heel goed uitgelegd en het enthousiasme van de dame werkte heel aanstekelijk! Het spel zelf was super leuk, iedereen heeft zich zeer hard geamuseerd. Ikzelf heb op het einde van de dag een applausje gekregen voor de organisatie maar eigenlijk moet ik dit doorgeven naar jullie. Dikke duim!
Lees meer
Tjerk Thuis
september 11, 2014
schitterende verzorgde excursie met leuke begeleiders
Het was een fantastische dag die jullie perfect hebben aangevuld! Veel dank namens de hele familie!
Lees meer
Games
juni 29, 2023
ideaal voor bedrijfsuitje en grote groepen!
De sfeer zat er gelijk goed in door de outfits. De begeleider wist goed de avond te sturen en subtiel de focus van de groep erbij te houden. Leuk om te doen voor ons bedrijfsuitje- ik heb verschillende collegas in een heel ander licht gezien (sommigen zijn echte auteur talenten!). Ook omdat we in duo's speelden, heb ik een collega op een andere manier veel beter leren kennen.
Lees meer
Areesha Romain Banglani
april 10, 2019
Impressed!
Last week I shared my experience whereby I was assaulted as a result of a game organised by Maastricht Excursies and Huisbrand Events. Following the reviews from me and my colleagues, Nicky got in touch with me and swiftly arranged a meeting with the supervisors of the company to address the issue. Jeroen, Willem and Nicky all expressed their regret about the situation and offered sincere apologies. Moreover, to show their commitment to making the situation right and moving positively forward, they agreed to donate the profits from the excursion to an organisation that supports survivors of sexual assault. In addition, they also agreed to communicate their condemnation of such games to the students that were part of the excursion. I am thoroughly impressed with the maturity and sensitivity that Maastricht Excursies and Huisbrand Events demonstrated in dealing with this situation.
Lees meer
Ronald Schilperoort (Bergman Clinics)
december 3, 2018
Citygame Kolonisten van Catan is een succes.
Huisbrand events heeft voor ons teamuitje het citygame de Kolonist van Catan georganiseerd. Op de website stond dat dit spel in Naarden-Vesting gehouden kon worden, in de praktijk bleek dat er niet voldoende restaurants beschikbaar waren om dit leuk spel in deze plaats te spelen. Na goed overleg met de organisatie uitgeweken naar Hilversum, waar we zeer genoten hebben van deze citygame. Pluspunten: - Duidelijke en heldere communicatie - Er wordt adequaat gereageerd op verzoeken - Zijn flexibel als de datum van het evenement verschoven moet worden - Prima restaurants die goed bereikbaar waren - Het spel is doordacht, met een leuk spel element die tot het laatste moment spannend blijft. - De begeleider was op tijd en duidelijk in de uitleg van het spel Minpunten" - Dat het spel niet in Naarden-Vesting gehouden kon worden
Lees meer
Duco Suk
november 23, 2015
Hilarische Belevenis
Geslaagde avond!. Top georganiseerd op leuke locatie in het centrum van Hilversum. Zeker aan te raden voor een bedrijfsuitje.
Lees meer
Agnes Steenbeek
oktober 13, 2015
Een actieve, gezellige middag.
Wij hebben met een vrijgezellenfeest de carzzy brunch gedaan in zwolle. Leuk programma gehad. Wij hebben tussendoor gegeten bij de belgische keizer, de vierjaargetijden en de gelach kamer. De gerechten waren heerlijk, en zeker genoeg!! De tussentijdse opdrachten waren ook prima. Kort om, leuk programma om je middag te vullen
Lees meer
Mies Bellier-van der Ven
april 29, 2015
Erg gaaf!!!
Het was zeer geslaagd! Mario deed het briljant!! Hij is zelfs tot zeer laat erbij gebleven. Bij ons kon dat wel maar weet niet of hij dat overal zou kunnen doen! Wij hebben iig een geweldige avond gehad!
Lees meer
Ilse
december 26, 2014
Bedrijfsuitje
Via Huisbrand Events een middag "wie is de rat?" gespeeld met het team. Organisatie prima en attend, veel via de mail kunnen regelen en werd ook netjes op de hoogte gehouden. Voor en na het uitje nog kort telefonisch gesprek gehad met de medewerkers om ons veel plezier te wensen en later ervaring te delen. Spel zelf was leuk uitgedacht maar de opdrachten te groot voor een korte tijd. Wel goed uitgedacht en het heeft ons op leuke plekken gebracht. Helaas was ons team klein (8 personen) en krijg je 2 teams van 4. Helaas te klein om het spel echt te kunnen spelen.
Lees meer
Leonie de Jong
oktober 5, 2014
Leuk snel spel!
Wij hebben de hangover party gedaan als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Het was wel beter dat we Rotterdam hadden gekozen als locatie met allemaal Amsterdammers, omdat je de stad niet kent. Anders zou het volgens mij wel een stukje makkelijker zijn! Huisbrand Events ben ik erg over te spreken! Goede begeleiding van het reserveren tot na het event! Als ik nog eens wat moet organiseren zal ik zeker weer op hun site kijken of er iets bijstaat wat ik zoek!
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan