Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Zutphen

Details over dit uitje
Get The Picture Zutphen

Welkom in het centrum van Zutphen, waar u met Get The Picture van Huisbrand Events gaat genieten van een rijk gevulde stadswandeling - fotospeurtocht. Het is de bedoeling dat u met uw groepje een aantal unieke details van de stad gaat vastleggen op camera. Er is veel te zien in het centrum van de stad, te veel om op te noemen!

Uw eigen 'World Press Photo competitie' houden in het centrum van Zutphen? Deze eeuwenoude Hanzestad is het ultieme decor voor een fotografische ontdekkingstocht. Huisbrand Events organiseert voor elk gezelschap dat beeldbepalend bezig wilt zijn een mooie culturele wandeltocht langs alle monumenten van deze Middeleeuwse stad.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams waarna elk team met een opdrachtenboekje, een tasje met lekkers en een camera op weg gaat. Tijdens uw wandeling door de stad komt u veel bekende monumenten, straten en pleinen tegen die allerlei verrassende details onthullen en die op camera moeten worden vastgelegd. Zutphen is de stad van eeuwenoude torens, kerken en kloosters, 450 rijksmonumenten ontstaan door een glorierijke handelstraditie. Genoeg architectonische rijkdom en gezellige boetiekjes, winkeltjes en diverse markante gevelstenen om te kieken dus! Aan u de taak om de opdrachten zo zorgvuldig mogelijk te volbrengen en terug te komen met unieke beelden.

Na afloop wordt het winnende team in het zonnetje gezet en voorzien van de unieke Get The Picture hoofdprijs. Met de jury wordt natuurlijk niet gedelibereerd!  Deze wandeltocht is beeldbepalend en verrassend! Get The Picture Zutphen laat u de stad pas echt ontdekken. Veel Plezier!

Inclusief:

- Een vragen en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

15 - 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De Get The Picture van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan