Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Den Haag

Details over dit uitje
Speurtocht Den Haag

Een bezoekje aan Den Haag is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Bent u op zoek naar een leuke activiteit in Den Haag met een teambuildings element? Met uw collega's of gewoon gezellig met uw familie of vrienden? Bekijk dan hier onze speurtocht Den Haag!

Na de uitleg vertrekt u in groepjes van maximaal 8 personen en baant u zich al puzzelend een weg langs de prachtige gebouwen, pleintjes en gaat u op zoek naar de geheimen van deze beruchte stad.

Verwacht geen suffe vragen; wij maken onze speurtochten zelf. De juiste antwoorden en timing zijn tijdens deze tocht van essentieel belang! Wie o wie gaat er met de felbegeerde prijs vandoor?!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan