Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner

Details over dit uitje
The Wedding Planner

Huisbrand Events biedt het meest bijzondere vrijgezellenfeest in Nederland en België: The Wedding Planner! Een mix van hilariteit, spanning en sensatie! Een dag voor de huwelijksceremonie heeft de ceremoniemeester volstrekt niks geregeld, de gehele party staat op losse schroeven. Deze virtuele game wordt geheel georganiseerd in de door u gekozen stad, met toeters en bellen…

Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken!

In teams gaan jullie deze virtuele game spelen in het centrum van de stad. Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de stad geleid.

Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de ringen, de jurk, de taart etc. Dit dient vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen…!!

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de limousine chauffeur en de fotograaf. Kijk uit! Ook die vervelende exen van de bruid en bruidegom begeven zich in de stad. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Ontwijken dus!

Onder het genot van een welverdiend drankje wordt het winnende team gehuldigd. Of de bruiloft nou leuk wordt of niet, dit vrijgezellenuitje zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten!

Inclusief:

– Professionele begeleiding
– 1 drankje en
– Een tablet per team
– Een prijs voor het winnende team
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

8 – 12 personen: 27,50 p.p. excl. BTW
13 – > personen: 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een mannelijke variant: ‘The Hangover’.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan