Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Brunch Game

Details over dit uitje
Crime City Brunch Game

Drie restaurants, een paar telefoons en een spannend scenario, het is de opmaat voor het Crime City Game bruncharrangement in een stad in Nederland of Vlaanderen. Spannend, soms hilarisch maar altijd weer boeiend. Een ideaal avontuur voor een origineel bedrijfsuitje of groepsevent!

Uiteraard draait het niet alleen om criminaliteit een leuke draai te geven, u zult in groepen de wedstrijd moeten aangaan. Wie heeft uiteindelijk de meeste buit binnen gehaald?

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u deze middag niet met een lege maag naar huis gaat. Jullie kunnen genieten van heerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants.

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Crime City Game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Crime City Game deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:

– Professionele begeleiding
– Uitgebreid 3-gangen brunch
– GPS Tablets
– Portofoons
– Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
– Leuke prijs voor het beste team
– Te boeken op uw gewenste avond!

Prijs:

12 – 19 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 47,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan