Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Game – Borrel

Details over dit uitje
Lunch – Empire City Game – Borrel

Bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren in een grote stad in Nederland of België? Doe het Lunch – Empire City Game – Borrel arrangement van Huisbrand Events en maak van uw uitje in een belevenis. Tijdens dit middagarrangement met vrienden of collega’s combineert u al het goeds dat de door u gekozen stad te bieden heeft.

13.00 – 14.00 Lekkere Lunch

Neem plaats in één van de gezelligste restaurants in het oude centrum voor een voortreffelijke energieopwekkende maaltijd. Voordat u de lekkernijen heeft opgegeten zult u van één van onze enthousiaste begeleiders te horen krijgen wat het Empire City Game Spel eigenlijk inhoudt.

14.00 – 16.00 Empire City Game

Na de lunch gaan we uw doorzettingsvermogen en ondernemerschap testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Bent u klaar voor een bloedstollende race?

Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Huisbrand Events neemt u mee naar een gezellig café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de winnaar is geworden van de Empire City Game. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:

– Uitgebreide lunch naar keuze
– Professionele begeleiding
– Tablets en portofoons
– 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan