Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman

Details over dit uitje
The Candyman

Vrijgezellenfeestje organiseren? Daar hoort een strak pakje bij en een paar ludieke opdrachten. Schrijf je in voor de Candyman van Huisbrand Events in een grote stad in Nederland of België en maak van jullie vrijgezellenfuif een echte kraker. Wij zullen die aanstaande bruid of gom eens iets laten beleven! Ook geschikt voor dames die hun vriendin eens goed willen laten lachen!

Het is het ULTIEME vrijgezellenfeest, waarbij de vrijgezel wordt omgetoverd tot CANDYMAN of CANDYGIRL.

Gehuld in een anoniem ‘Candyman-pak’, gaat de Candyman met zijn team allerlei knotsgekke uitdagingen aan in het centrum van de stad. Candyman is altijd ondeugend en vrolijk! Vooral het publiek zal met jullie meelachen!

Alles wordt met camera vastgelegd voor later!

Na afloop komen we even lekker bij in een gezellig café en gaan we samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel. De filmpjes worden je later op DVD toegestuurd, zodat je deze supergave dag elke keer weer kan herbeleven.

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- 1 drankje
- Verrassende Candyman-outfit
- Filmcamera's tijdens het spel
- 1 DVD met alle filmpjes thuisgestuurd
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen  €29,50 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen  €27,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs worden beide partners een Candyman en/of Candygirl en zullen met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegenkomen. De ‘Candyman Battle’ die zal de stad op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te regelen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan