Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Game

Details over dit uitje
Crime City Game

Welkom bij de Crime City Game van Huisbrand Events, te organiseren voor een denderend vrijgezellenfeestje of een spannend bedrijfsuitje, in Nederland en België. Deze virtuele game wordt gespeeld met Tablets en heeft als einddoel; zoveel mogelijk te roven uit de door u gekozen stad. Al een echte maffiosi struinen jullie het centrum door en proberen jullie alle kansen te verzilveren.

Verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met jullie handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café.

Inclusief:

– Professionele begeleiding
– 1 drankje en
– GPS Tablets
– Teambuilding
– Leuke prijs voor het beste team
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 – 19 personen:  € 29,50 p.p. excl. BTW

20 – 29 personen: € 26,50 p.p. excl. BTW

30  ->    personen:  € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan