Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegenspeurtocht

Details over dit uitje
Kroegenspeurtocht

Elk jaar kijkt Huisbrand Events opnieuw welke kroegen voor de leukste uitjes  in Nederland of België zorgen. Ze moeten niet al te ver uit elkaar liggen en net even een andere sfeer hebben. Bovendien moeten ze uw vrijgezellenfeestje of groepsuitje extra speciaal maken. Een exotisch biertje, een stevige herfstbok en een beetje gezellige live muziek is uiteraard een voorwaarde. Geen saaie kroegen tijdens deze kroegentocht! En nog een paar uitdagende puzzelvragen op de koop toe.

In de grote steden van  Nederland en België kan men ontzettend goed feestvieren! Maar u moet maar net die ene kroeg weten te vinden. Tussendoor gaat u verschillende vragen beantwoorden, over de stad, de kroegbaas of die ene stamgast die echt gegoten zit aan z'n barkruk.

Al puzzelend baant u zich een weg naar de volgende locatie. Daar aangekomen drinkt u een heerlijk glas tapbier, wijntje of.... frisje.

Uw professionele begeleider zorgt dat u de kroeg weer op tijd verlaat, omdat de volgende kroeg op het programma staat! Oudbruin, modern of het oudste café van de door u uitgekozen stad? Het is een raadsel waar u nu weer terecht komt! Ra Ra...
Veel plezier tijdens de leukste kroegentocht van Huisbrand Events!

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
- 4 drankjes uit de Hollandse bar
- Teambuilding
- Prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen  €29,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen  €27,50 p.p. excl. BTW
30 - >   personen  €25,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan