Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour met gids

Details over dit uitje
Fietstour met gids

Huisbrand Events organiseert diverse originele fietstochten in heel Nederland en België. Vaak beginnen deze in het centrum van de door u uitgekozen stad. Een handige locatie om bij elkaar te komen en om uw groepsuitje eerst te beginnen met een kopje koffie of een vers stukje gebak. Daarna gaat u de calorieën er weer af fietsen samen met één van onze stadsgidsen, die u onderweg van alles vertelt over de plekken waar u langs rijdt.

Uw gids laat u ongeveer 2 uur de mooiste plekjes van de door u uitgekozen stad zien; de fraaie gebouwen, het historisch centrum, de monumentale panden en de rand van de stad waar de natuur nog steeds in volle glorie aanwezig is.

Geniet van de leuke anekdotes en de unieke verhalen van onze fietsgids. Even heerlijk uitrusten op een terrasje en weer verder. De grens tussen stad en platteland is het mooiste gedeelte van vele fietstochten.

Combineer uw fietstocht met een lekkere lunch of een eersteklas diner in een restaurant die op de route ligt. Maak van uw groepsuitje een gezellige dag vol ontspanning, sportiviteit en avontuur.

Inclusief:

- Huur Fietsen
- Pauze in café of op het terras
- Professionele gids (lokaal geboren en getogen stadsgids)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan