Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen en Steppen

Details over dit uitje
Beppen, Opscheppen en Steppen

Lekker sportief tekeer gaan en culinair aan je trekken komen met vrienden of collega's in een grote stad in Nederland of België. Dat kan op een hele speciale manier. Met het Beppen, Opscheppen en Steppen arrangement van Huisbrand Events weet u zeker dat u de beste lekkernijen voorgeschoteld krijgt tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje, en dat u alle calorieën ook weer kwijt raakt.

Zoals u weet biedt Huisbrand Events een uitgebreid scala aan verschillende vervoersmiddelen in Nederland en België. Wij zijn er van overtuigd dat een rondleiding per step toch wel een van de leukste manieren is om een stad te ontdekken. Wij hebben voor iedere deelnemer een step gereserveerd, waarmee u vervolgens in groepjes de stad intrekt.

De tocht brengt u langs smalle straatjes en drukke wegen, spannende buurten en hilarische personen. Tijdens deze steprondleiding door de binnenstad wordt u door onze professionele gids naar diverse restaurantjes geleid. In iedere gelegenheid komen jullie allemaal weer bijeen en krijgt u telkens andere verrukkelijke gerechten voorgeschoteld.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptour deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptour deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Kickbike
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 63,50 p.p. excl. BTW
30 -  > personen € 59,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan