Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Djembé

Details over dit uitje
Workshop Djembé

De muzikale Workshop Djembé van Huisbrand Events leert u de ritmes van de Afrikaanse savanne op te roepen.  Oerritmes van duizenden jaren geleden. Onder leiding van een enthousiaste expert leert u dit instrument te bespelen.  Geschikt voor elk bedrijfsuitje of groepsuitje waar een beetje ritme en harmonie nodig is.

Samen even lekker trommelen tijdens uw vrijgezellenfeest of uitje met vrienden, familie of collega's. Het is de perfecte manier om stoom af te blazen.

Vele Afrikaanse stammen zijn u al voorgegaan. Communiceren via een groot stuk uitgeholde boomstam dat met een geitenvel is overspannen vergt natuurlijk wel enige oefening. Onze professionele begeleiders staan u met raad en daad terzijde zodat u alles eruit haalt wat er in (de trommel) zit.

In ongeveer een uur leren we u hoe u hele roedels leeuwen kan wegjagen en hoe u gezamenlijk tot een ritmisch hoogtepunt komt waar ze in Oeganda, Senegal of Ivoorkust nog een puntje aan kunnen zuigen! Veel plezier tijdens deze enige echte Djembé Workshop!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Djembés
- Locatie stad naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 20 personen  € 33,50 p.p. excl. BTW
21 - >  personen  € 30,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Een percussie workshop in plaats van een djembé workshop organiseren? Ook dat kan bij Huisbrand Events. Informeer over de diverse mogelijkheden bij onze medewerkers.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan