Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen en Steppen Brunch

Details over dit uitje
Beppen en Steppen Brunch

Step mee met het Beppen en Steppen Brunch arrangement van Huisbrand Events.  Dit groepsuitje combineert een overheerlijke brunch van 3-gangen in verschillende restaurants met sportieve tussendoortjes.  De steptocht wordt gewoon gereden tussen alle lekkernijen door. Combineer sportiviteit en een voortreffelijke maaltijd tijdens uw bedrijfsuitje in één van de mooiste steden van Vlaanderen of Nederland.

De Huisbrand Events Kickbike instructeur vertelt u alles over de techniek om snel op de step vooruit te komen. Na het voorgerecht wordt het tijd om lekker door het centrum van Gent te rijden.

Uiteraard is er tijd voor het hoofdgerecht in een gezellig restaurant, waar u even uit kunt blazen en kunt genieten van een borrel. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar kunnen natuurlijk ook meegenomen worden in de tourprijs.

We adviseren een luchtig hoofdgerecht, zodat u de rest van de tocht in een rap tempo kunt afleggen. De winnaar krijgt tijdens het dessert de eer en met de jury valt niet te delibereren!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Steptocht deel 1
14.45 - 15.45 Hoofdgerecht
15.45 - 16.30 Steptocht deel 2
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Kickbike
- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan