Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch Almere

Details over dit uitje
Speurtocht Brunch Almere

Vandaag gaan we puzzelen door de stad en heerlijk brunchen, met de speurtocht brunch in Almere, van Huisbrand Events. We starten deze middag met een lekker voorgerecht in een gezellig restaurant in het hartje Almere. Nadat iedereen al wat heeft bij kunnen kletsen is het tijd om met het spel te beginnen!

In verschillende groepjes van maximaal acht personen krijgt u een stadskaart en een vragenlijst om uw weg door de stad te kunnen vinden. De antwoorden op deze vragen zijn te verkrijgen door heel goed om u heen te kijken, goed na te denken en te luisteren!

Uiteraard hebben we een pauze ingebouwd om te zorgen dat jullie even kunnen rusten en daarbij kunnen genieten van een heerlijk gerecht aan een tweede restaurant. Pas wel goed op dat de concurrentie jullie antwoorden niet in handen krijgt!

Op naar het tweede gedeelte van de speurtocht. Los samen met uw team de opdrachten zo snel mogelijk op om daarna verwend te worden met een heerlijk dessert. Wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen… Toch??

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Een vragen- en opdrachtenboekje

- Teambuilding

- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan