Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Buikdansen

Details over dit uitje
Workshop Buikdansen

Altijd al eens willen leren buikdansen? Deze gezellige en heupwiegende workshop van Huisbrand Events leert jullie de technieken van de professionele buikdanskunst. Geboren in het Midden-Oosten maar langzaam ook in trek geraakt bij Westerse dames die van hun eigen lijf willen genieten. Het is een prima alternatief voor dat originele vrijgezellenfeestje met vriendinnen!

De workshop geeft gegarandeerd een kijkje in de Oosterse cultuur en zorgt natuurlijk voor wel erg soepele heupen!

Is een feestje te vieren of gaat één van de dames eerdaags trouwen? Dan wordt er speciaal stilgestaan bij de bruid die alle wensen en tips van de meiden in ontvangst kan nemen. Maar we beginnen natuurlijk altijd eerst met de finetuning van de dans zelf. Buikdansen doet men met het hele lichaam.

Deze sensuele dans wordt jullie voorgedaan door een dame met ruime ervaring in de edele kunst van het buikdansen. Tussendoor nemen we even een kleine pauze om even bij te komen van deze energieke verleidingskunst.

Door de heupbeweging te combineren met sierlijke armbewegingen wordt de buikdans pas echt een lust voor het oog. Nog leuker is als je de keelklanken van de Oosterse dames na gaat doen, hoewel, dat blijkt soms ook nog een hele tour! Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Sjaaltjes voor rond de heupen
- Buikdanskostuum voor de VIP
- Perfecte Partylocatie stad naar keuze 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan