Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brunch Antwerpen (België)

Details over dit uitje
Get The Picture Brunch Antwerpen (België)

Spelen en genieten in de Get the Picture Brunch van Huisbrand Events in Antwerpen (België); speel Get the Picture, verken de stad, geniet van de brunch.

Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs.

Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Dwars door Antwerpen met een camera en een routekaart, de gebouwen en curiositeiten die u moet fotograferen hebben we verzameld in een opdrachtenboekje. U gaat op pad in verschillende teams, dus er zit wel een klein competitief addertje onder het gras. Ondertussen gaat u tijdens uw wandeling heerlijk brunchen in drie uitstekende restaurants.

Na afloop komt u allen weer bij elkaar voor het laatste gerecht en de uitreiking van de 'Get The Picture hoofdprijs' door onze vakkundige jury. Onder het genot van een heerlijk dessert sluiten we deze brunch af door het beste team in het zonnetje te zetten!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Leuke prijs voor het winnende team
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- Teambuilding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan