Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Leiden

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Leiden

Flaneren in het centrum van Leiden, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Uitgebreid eten in het mooie Leiden? En tussendoor ook nog genieten van een interessante rondleiding en een boottocht? Huisbrand Events heeft het allemaal voor u gecombineerd in deze Walking & Floating Brunch Leiden! U wordt geheel in de watten gelegd en beleeft de mooiste middag in deze veel geprezen universiteitsstad!

De historische binnenstad is het decor voor een heerlijk welkomstgerecht. Voor u hebben we het beste restaurant uitgezocht. Vervolgens krijgt u een rondleiding door het pittoreske stadscentrum waar u alle bekende monumenten en markante gebouwen tegen komt. Daarna bent u natuurlijk weer een beetje hongerig en lopen we naar een ander restaurant voor een overheerlijk hoofdgerecht.

Geheel ontspannen verwelkomen we u daarna op onze rondvaart* dwars door het centrum van Leiden. De prachtige grachtenpanden, de bruggen en monumenten kabbelen voorbij. Geheel ontspannen meren we aan en lopen gelijk door om van het nagerecht te genieten in weer een ander restaurant.

* De rondvaart is mogelijk van april t/m oktober

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch is een open boot inclusief. In Leiden is het ook mogelijk om gebruik te maken van een gesloten boot. Vraag naar de mogelijkheden.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan