Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Dinner Hilversum

Details over dit uitje
Get The Picture Dinner Hilversum

Het 'Get The Picture Dinner' in Hilversum, dat is genieten van lekker eten én een speurtocht door de stad, met Huisbrand Events. Wandelen met een fotocamera en de mooiste kiekjes nemen van fraaie monumenten en gebouwen. U wisselt deze fotomarathon af met heerlijke gerechten in diverse restaurants.

U wilt wel eens wat anders? Iets origineels, iets mediagenieks en een dinner om van te smullen? Het Get The Picture Dinner is een combinatie van de leukste fotografische opdrachten en de perfecte maaltijd. Uw gezelschap gaat in teams erop uit om Hilversum van A tot Z op beeld vast te leggen en om culinair te genieten van de lekkerste gerechten!

Uw familiegezelschap, de groep collega's of de vrienden worden verdeeld in diverse koppels of teams die met een opdrachtenboekje en een camera de stad in trekken. Zo komt u langs alle bekende statige lanen, markante villa's en monumenten van het centrum en fotografeert u de leukste bezienswaardigheden. Na de eerste etappe en het voorgerecht volgen al snel het volgende culinaire hoofdgerecht en de volgende opdracht. Als een echte Anton Corbijn stapt u door het centrum om de mooiste composities te maken en om uiteindelijk bij het laatste restaurant te arriveren. Tijdens het dessert bekijkt onze jury de foto's en worden alle teams gerankt. Wie heeft de opdrachten het beste uitgevoerd?

Het beste team ontvangt de enige echte Get The Picture hoofdprijs, uniek in Hilversum en heel Nederland! U geniet van uw dessert, uw kopje koffie en dat likeurtje en u kijkt terug op een verrassende avond vol boeiende verrassingen en smakelijke gerechten!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Enthousiaste begeleiding
- Een digitale camera voor elk team
- Teambuilding
- Prijsuitreiking
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Prijs:

10 - 14 personen € 59,50NU € 53,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 56,50NU € 51,50 p.p. excl. BTW
30 - >  personen € 53,50NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan