Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Waterfiets Speurtocht in Amsterdam

Details over dit uitje
Waterfiets Speurtocht in Amsterdam

Als u dan toch de Amsterdamse grachten wilt verkennen, dan is de sportieve Waterfiets Speurtocht van Huisbrand Events zeker een aanrader.

Peddelend over het water en ondertussen komt u nog wat leuks te weten over de stad ook! Uitstekend geschikt voor grotere groepen, een familie-uitje of lekker erop uit met vrienden en vriendinnen. Beleef het leukste klotsende, golvende en spetterende avontuur!

In teams van vier personen fietst u kriskras door de 17e eeuwse grachtengordel, terwijl u onderweg allerlei serieuze en ludieke vragen beantwoordt. Dit is absoluut de leukste manier om van de hoofdstad te genieten.

Aan het eind wordt het winnende team bekend gemaakt. En natuurlijk hebben voor de winnaars een leuke prijs in petto. Heel veel plezier!

Bij regen wordt een huifje op de waterfiets gezet.

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Waterfiets (max. 4 personen)
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje
- Teambuilding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events 'treasure hunts' are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan