Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Gouda

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Gouda

Flaneren in het centrum van Gouda, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Gouda is de stad van kaarsen, pijpen, stroopwafels en natuurlijk de originele Goudse Kaas. Gouda beschikt over een uniek historisch stadscentrum waar het goed toeven is! Uw Walking & Floating Brunch Gouda laat u de hele stad zien, in combinatie met heerlijke gerechten en een gezellige rondvaart beleeft u een heerlijke middag.

Genieten begint natuurlijk eerst in een lekker restaurant waar u een uitstekend voorgerecht krijgt opgediend waarna onze professionele gids u meeneemt langs alle markante gebouwen en monumenten. Het prachtige Stadhuis, de Sint-Janskerk, u krijgt gelijk de mooiste verhalen te horen over de stad!. Na de rondleiding schuift u aan voor een overheerlijk hoofdgerecht, waarna u fris en monter onze rondvaartboot opstapt voor een rondje Gouda over het water!

Tijdens deze boottocht* ziet u waarom Gouda zo prachtig is, de bruggen, Middeleeuwse monumenten en prachtige grachtenpanden ziet u nu eens van een andere kant! Na een uurtje varen stapt u weer aan wal voor een gezellige afronding van deze Walking & Floating Brunch Gouda, een prima nagerecht in een toprestaurant!

* de rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15- 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van regen kan er wel een luifel over de boot geplaatst worden.

Rondvaartinformatie:

Gezien er in Gouda weinig grachten zijn, is het mogelijk dat de rondvaartboot op de heen- en terugreis dezelfde route vaart.

Prijs:

15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan