Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game Almere

Details over dit uitje
The Wedding Planner Tablet Game Almere

Huisbrand Events biedt u het meest bijzondere vrijgezellenuitje in Almere aan: The wedding planner. Maak van een puinhoop een fantastische dag!

Het is de dag voor het huwelijk wat blijkt: de ceremoniemeester heeft er een puinhoop van gemaakt. Er is namelijk nog vrijwel niets geregeld!

Aan jullie de taak om er alsnog een geweldige dag van te maken!

In teamverband gaan jullie deze virtuele game spelen in het centrum van Almere. Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de stad geleid.

Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de taart, de ring, de jurk etc. Dit dient vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen…!

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de fotograag en de limousine chauffeur. Kijk uit! Ook die vervelende exen van de bruid en bruidegom bevinden zich in de stad. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Ontwijken dus!

Onder het genot van een welverdiend drankje wordt het winnende team gehuldigd. Of de bruiloft nou leuk wordt of niet, dit vrijgezellenuitje zullen jullie in ieder geval niet snel meer vergeten!

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
-
- Een tablet per team
- Een prijs voor het winnende team
- Te boeken
 op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:  

8 - 12 personen: € 26,50 p.p. excl. BTW
13 - > personen: € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een mannelijke variant: ‘The Hangover’.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan