Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Kies uit 4 culinaire uitjes in Nederland en België

Wat is er leuker en lekkerder dan een culinair uitje? Wat ons betreft niets! Wij hebben dan ook verschillende culinaire uitjes voor je uitgezocht die wat ons betreft écht de moeite waard zijn. Deze hebben we verdeeld over verschillende steden, zodat je naast lekker eten ook steeds een nieuwe stad kunt ontdekken. Ga met ons mee op deze culinaire reis en begin bij het voorgerecht!

Stel al uw vragen aan Sanne!
Filter
Budget
350
Aantal personen
Type uitje
4 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Culinaire uitjes
  • Verwijder alle filters

Hoe plan je een culinair uitje

Voordat je met je vrienden, familie of collega’s je buik rond kunt gaan eten moet je natuurlijk wel op een rijtje hebben wie meegaan en welke prijs iedereen betaald. Om je tegemoet te komen hebben we voor ieder budget en aantal personen verschillende culinaire uitjes in het assortiment opgenomen.

Om je een idee te geven wat voor soort culinaire uitjes we allemaal voor je hebben, zullen we deze opdelen in lunch/middageten, eten gecombineerd met uitjes en natuurlijk diners. Daarnaast willen we graag aangeven dat culinaire uitjes bij uitstek geschikt zijn voor bedrijfsuitjes of groepsuitjes.

Indeling van een dag met culinaire uitjes

Hieronder laten wij een voorbeeld zien hoe je je dag bijvoorbeeld kunt indelen, met daarbij culinaire uitjes die bij uitstek geschikt zijn per dagdeel.

Onze verschillende lunch arrangementen

We hebben verschillende overheerlijke lunches bij gerenommeerde restaurants. Wij zorgen ervoor dat de koks heerlijk eten op tafel zetten voor jou, je vrienden, familie en collega’s. We kunnen natuurlijk niet hebben dat jullie met een lege maag de rest van de dag doorkomen.

Kies voor een culinaire workshop

Ook hebben we verschillende workshops met een culinaire twist. Deze culinaire workshops zijn bijvoorbeeld verschillende chocolade workshops, proeverijen of een altijd leuke kookworkshop. Met deze culinaire uitjes is het smikkelen en smullen. Ook is een cocktail workshop natuurlijk leuk om de sfeer er in te brengen met bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten.

Onze diners voor jou

Ook in de avond is goed en lekker eten natuurlijk belangrijk. Daarom hebben we verschillende diner gelegenheden in Nederland voor je uitgezocht. Hier krijg je de lekkerste gerechten op tafel van de Hollandse keuken tot de Mexicaanse keuken. Of je nu in Den Bosch, Amsterdam of Den Haag bent, wij zorgen ervoor dat je geniet van een heerlijk diner.

Culinaire uitjes in combinatie met spellen

Mochten jullie nog niet genoeg hebben van de spelletjes hebben we ook verschillende dinerspellen als culinair uitje. Onze favorieten zijn het Ranking the Stars en het flikken dinerspel. Hierbij ga je net als in de gelijknamige tv-serie op zoek naar de dader. Nadat dit gelukt is hebben de koks heerlijk eten voor je klaargezet. Ons rest nog maar één ding te zeggen, aanvallen!

Service van Huisbrand Events

Op zoek naar culinaire uitjes in Nederland? Daar kunnen wij bij helpen! Het organiseren van de culinaire uitjes kun je helemaal aan ons overlaten. Wij zorgen voor de leukste activiteiten in combinatie met overheerlijke lunch en diner. Hulp nodig bij het organiseren van jouw culinaire uitje? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kijk ook even bij onze algemene voorwaarden. Het is daarnaast mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan