Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sambaworkshop

Details over dit uitje
Sambaworkshop

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje op z'n Braziliaans met de voetjes van de vloer? Met de Sambaworkshop van Huisbrand Events in Nederland of België laten wij de Latijns-Afrikaanse ritmes door uw gehele lichaam stromen. Wij hebben de beste dansinstructeurs voor u klaar staan om uw gezelschap te laten swingen.

Onder leiding van onze professionele samba-instructeurs komt u alles te weten over deze opzwepende Braziliaanse vreugdedans. Zeer geschikt voor een gezellig vrijgezellenfeest of een avondje stappen met vrienden en vriendinnen.

Proef de echte Latijns-Amerikaanse sfeer en oefen alle bewegingen en dansmanoeuvres, uw heupen zijn nog nooit zo soepel geweest!

We dansen de Samba en stoppen af en toe om even op adem te komen. Natuurlijk wordt deze Samba avond gegeven met de vrolijke muziek uit Latijns-Amerika. Geniet ervan!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Locatie stad naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 20 personen  € 33,50 p.p. excl. BTW
21 - >  personen  € 30,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan