Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Rotterdam

Details over dit uitje
Get The Picture Rotterdam

Welkom in het centrum van Rotterdam, waar u met Get The Picture van Huisbrand Events gaat genieten van een rijk gevulde stadswandeling cq fotospeurtocht.

Het is de bedoeling dat u met uw groepje een aantal unieke details van de stad gaat vastleggen op camera. Er is veel te zien in het centrum van de stad, te veel om op te noemen!

Bezoek het Manhattan aan de Maas! Stad van de Erasmusbrug, de Coolsingel, de Kop van Zuid en vele andere bezienswaardigheden die u met een fotocamera op de korrel neemt! Moderne architectuur wordt afgewisseld met flarden uit het verleden.

Op weg door de stad kunt u niet ontsnappen aan de Koopgoot, het Hofplein en allerlei andere Rotterdamse trots! Hoge gebouwen afgewisseld met pittoreske bijzonderheden zoals de Oude Binnenhaven worden op beeld vast gelegd.

Tijdens Get The Picture loopt u in teams van 5 - 8 personen door de binnenstad en fotografeert u allerlei markante, opmerkelijke en onvergetelijke highlights. Tevens krijgt u een aantal vragen voorgeschoteld over de plekken die u bezoekt die u zo goed mogelijk moet zien te beantwoorden.

Daarna drinken we gezamenlijk een afsluitend slokje en reiken we de hoofdprijs uit aan het team dat alle fotografische opdrachten het best heeft uitgevoerd.

Iedereen heeft wel een mening over deze bruisende stad, maar u ontkomt niet aan de grootstedelijke sfeer, het water en de haven. Geniet van deze heerlijke ontdekkingstocht door één van de grootste havensteden van Nederland.

Inclusief:

- Een vragen en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De Get The Picture van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan