Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ratrace 88

Details over dit uitje
Ratrace 88

Crazy 88 meets Wie is de Rat tijdens dit doldwaze arrangement van Huisbrand Events.  De Ratrace 88 van Huisbrand Events is een enerverend spel, dat alleen geschikt is voor mensen die echt willen lachen! Uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Nederland of België wordt er een stuk leuker van. U zult verschillende grappige of gekke opdrachten moeten uitvoeren, binnen de door ons gestelde tijd en voorwaarden in het centrum van de door u gekozen stad.

Er zit alleen een addertje onder het gras, er is een saboteur aan het werk die jullie gezellige uitje in de poep probeert te rijden! Vervelende vent!

Beleef dit uitje nu met korting!

Jullie worden in het centrum van de stad opgesplitst in verschillende teams en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het uitbundigst… uuhh we bedoelen het snelst! En welk team ontmaskert na afloop de rat?

De spelopdrachten variëren, van het spelen als straatmuzikant tot het laten lachen van nietsvermoedende voorbijgangers, de exacte inhoud blijft nog even geheim! Maar ga er maar van op aan dat het iets is wat jullie nog nooit hebben gedaan. Na dit evenement voel je je dan ook een stuk… meliger!

Inclusief:

– Begeleiding
– 1 drankje
– Filmcamera’s tijdens het spel
– Teambuilding
– Leuke prijs voor het winnende team
– Filmpjes digitaal toegestuurd
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 – 14 personen € 29,50NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 –  >  personen € 27,50NU € 23,50 p.p. excl. BTW

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan