Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Leeuwarden

Details over dit uitje
Speurtocht Leeuwarden

Een bezoekje aan Leeuwarden is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Bezoek de mooiste stad van Friesland en ga op weg met een opdrachtenboekje, een route en leuke en interessante vragen over de geschiedenis en de monumenten. Leeuwarden is een eeuwenoude stad met prachtige vergezichten, pittoreske straten en steegjes en vele rijksmonumenten aan gezellige grachten. De vele kerken, molens en pakhuizen hebben allemaal een geheim. Daar moet u zien achter te komen....

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams waarmee u op weg gaat door het centrum. Bij elk nieuw monument staat weer een andere vraag op u te wachten, zo leert u de stad tot in detail kennen. U vervolgt uw route door de stad en uiteindelijk komen we weer bij een leuk kroegje voor de prijsuitreiking.

Na afloop zal de jury bepalen welk team de beste antwoorden heeft gegeven op de vele vragen. Het beste team krijgt de prachtige hoofdprijs die leuk en parmantig staat op elke schoorsteenmantel!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Enthousiaste begeleiding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan