Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Arnhem

Details over dit uitje
Speurtocht Arnhem

Een bezoekje aan Arnhem is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Puzzel mee met HTG! Huisbrand Events heeft verschillende leuke speurtochten in haar assortiment, waaronder deze tocht door Arnhem, de Groene stad aan de Rijn met haar 15 parken. Arnhem heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Nederland en Gelderland in het bijzonder. Denk hierbij aan haar rol in de Unie van Utrecht en de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden, maar ook recenter bij de bevrijding van Nederland aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Veel van deze historie is nog terug te vinden in ondermeer de Korenmarkt, het Willemsplein, de Sabelspoort en het Sonsbeek Paviljoen. U puzzelt zich een weg langs al deze historische aanknopingspunten en komt zo veel te weet over de rijke historie van Arnhem en Gelderland.

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan