Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Dinner Game Almere

Details over dit uitje
Empire City Dinner Game Almere

Maak kennis met het leuke Empire City Dinner Game in Almere van Huisbrand Events. Een virtueel GPS spel, afgewisseld met een overheerlijk 3-gangen diner, waarbij u op de door u gewenste avond drie verschillende restaurants aandoet.

Laten we eerst even het Empire City Gamespel uitleggen. Jullie team is de manager van een bekend vastgoedkantoor uit Almere met één belangrijke opdracht: zorg dat jullie zoveel en zo snel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is jullie team sneller en slimmer dan de concurrerende teams dan zal de bankrekening het snelste groeien. Uiteraard is uw score en die van de teams te volgen op de meegeleverde tablets. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen meerdere portofoons en GPS tablets mee. Op de tablet kunt u een plattegrond van de stad zien, waarop uw teamgenoten, de gebouwen, de concurrentie  en nog vele extra’s ziet verschijnen. De gebouwen komen in uw portefeuille door ze in te sluiten. Let wel goed op! Als de tegenstander jullie groep insluit stelen ze geld van uw rekening. Dat wil je natuurlijk niet hebben!

Dit arrangement is de ideale combinatie van ontspanning en spel, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel dat zich kris kras door de stad afspeelt. Halverwege zullen we het spel onderbreken om een voortreffelijk hoofdgerecht te nuttigen. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht, uiteraard in een derde restaurant. Wat wenst u nog meer?

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Empire City Dinner Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Empire City Dinner Game deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding

– Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze

– GPS Tablets

– Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje

– Leuke prijs voor het beste team

– Te boeken op uw gewenste avond!

Prijs:

12 – 19 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

20 – > personen € 54,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan