Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Apeldoorn

Details over dit uitje
Flikken Apeldoorn

Bij Huisbrand Events kan je nu één van de spannendste en meest verrassende groepsuitjes of bedrijfsuitjes organiseren. Er is een gruwelijke, lugubere en zeer sinistere moord gepleegd en jullie gaan als echte "flikken" op zoek naar het moordwapen en andere belangrijke aanwijzingen om de moord op te lossen en de moordenaar te identificeren. Het is een recherchezaak die opgelost moet worden!  Het hoofdbureau heeft bepaald dat jullie maar twee uur de tijd hebben om de zaak te rechercheren.

Voordat jullie gaan beginnen, wordt jullie groep eerst opgesplitst in speciale onderzoeksteams. Elk team speelt tegen de klok en tegen de andere teams. Samenwerken is dus essentieel. Belangrijk is natuurlijk om het moordwapen te vinden die door de moordenaar is achtergelaten. Langzaam komen jullie erachter wat er precies gebeurd is, wat het motief was van die vreselijke moord en wie er achter zit.

Na twee uur komen alle rechercheteams bij elkaar in een gezellige horecagelegenheid voor de eindfinale c.q. evaluatie. Onder het genot van een welverdiend drankje wordt gekeken welk team alle aanwijzingen heeft gevonden en de moordenaar voor 100% weet te identificeren. Het beste team ontvangt van ons een prachtige prijs en mag zich gelijk inschrijven voor een opleiding bij de Dienst Landelijke Recherche. Het laatste is niet verplicht!

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
- Een welverdiende drankje na afloop

- Benodigdheden

- Mooie prijs voor het beste 'flikkenteam'
- Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Prijs:

15 - 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
30 -  > personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan