Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Zutphen

Details over dit uitje
Fietstocht Zutphen

De Fietstocht Zutphen van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Op de fiets door het prachtige centrum van Zutphen, deze fietsrondleiding van Huisbrand Events brengt u langs alle monumenten van de stad. En dat zijn er heel veel! Zutphen is namelijk DE monumentenstad van Gelderland. Ondertussen vertelt onze gids u van alles over de boeiende historie van deze Middeleeuwse Hanzestad aan de IJssel. Een uniek sportief en cultureel arrangement voor vrienden en familie!

Tijdens uw fietsrondleiding in de stad Zutphen ziet u alle bezienswaardigheden van deze fraaie 'Torenstad'. Groot geworden in de veertiende eeuw als Hanzestad, Zutphen kent 450 rijksmonumenten en neemt de eerste plaats in onder de Gelderse Monumentensteden. Aan de Groenmarkt, Houtmarkt en Zaadmarkt staan vele statige panden waar de welgestelde burgers woonden. De Wijnhuistoren, de Bourgonjetoren en allerlei andere torenspitsen vormen de prachtige skyline van deze eeuwenoude stad. Van de oude stadsmuur zijn ook nog resten bewaard gebleven, zoals de Berkelpoort en de Waterpoort. Allemaal schitterende architectonische pareltjes uit een ver verleden. Uw gids leidt u met groot enthousiasme rond langs diverse markante monumenten en gebouwen.

Beleef Zutphen op de fiets en kom alles te weten over deze prachtige stad. Het is een unieke gelegenheid om met vrienden en familie vrolijk, sportief, cultureel en gezellig op stap te gaan! Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te fietsen? Doe uw "Rondleiding Zutphen" dan per step of gewoon wandelend! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan