Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oeps! themafeest

Details over dit uitje
Oeps! themafeest

Wat als het door u gewilde feest niet geheel volgens uw plan  op gang komt? Dat wordt improviseren onder leiding van creatieve en humoristische dames. Reserveer het Oeps Themafeest van Huisbrand Events als u zich wilt laten verrassen en als u zelf de mouwen wilt opstropen om een gezellige party te organiseren. Te boeken in Nederland en België en altijd voorzien van disco, smartlappen, leuke spelletjes en een grote glimlach.

Ontmoet onze dame met krulspelden, tante Sjaan, aangenaam!

Samen met haar neef Sjonnie regelt zij alsnog van alles om een provisorische knalavond te organiseren! Speciaal voor u, zegt ze…'omdat u van die leuke mensen bent…'

Maar ja, zij kan dat natuurlijk niet alleen! Zij heeft uw hulp natuurlijk wèl nodig! Als zij koffie opwarmt en het over datum gebak uit de koeling pakt, ruimt u de rommel een beetje op en versiert u alvast met z’n allen de zaal.

U gaat gezellig Oud-Hollandse Spellen spelen of volgt een cocktail workshop. Tante Sjaan maakt met hulp van in de haast opgetrommelde familie, buren en vage kennissen wat lekkere hapjes terwijl u een spoedcursus smartlappen zingen volgt en u het resultaat op cd laat vastleggen (!).

Tijdens het zalige diner wat Tante Sjaan in haar keuken van wat restjes in elkaar heeft geflanst, volgen nog verschillende vormen van interactief Mokums entertainment.

Na het toetje (bakje yoghurt met suiker en een vleugje kaneel?) barst het feest pas goed los als het Seventies Discobal het zaaltje op haar grondvesten zal doen schudden! Pak je meid of vent en verover de dansvloer!

Deze avond kan niet meer stuk!

Inclusief:

- Ontvangst met koffie en gebak
- Workshop smartlappen zingen
- Oud-Hollandse spelletjes
- DJ
- Aankleding in stijl
- Uitgebreid 3 gangen buffet
- Luxe hapjes
- Toplocatie
- Fotograaf
- Partymanager
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

50 - 74 personen € 92,50 p.p. excl. BTW
75 - 99 personen € 84,50 p.p. excl. BTW
100 - > personen € 77,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

- Workshop cocktail shaken
- Accordeonist

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de F&B keuze. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan