Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch Apeldoorn

Details over dit uitje
Speurtocht Brunch Apeldoorn

Vandaag doen we een speurtocht en brunch tegelijk, met de Speurtocht Brunch in Apeldoorn, van Huisbrand Events. We beginnen deze middag met een heerlijk voorgerecht in een gezellig restaurant in het hartje van het centrum. Nadat iedereen weer even heeft bijgepraat gaan we beginnen met het spel!

In groepjes van maximaal acht personen krijgt u een oude stadskaart en een vragenlijst in uw handen gedrukt. De antwoorden op deze vragen zult u moeten zien te krijgen door heel goed om u heen te kijken, te luisteren, na te denken en te doen!

Halverwege de tocht gaan we het tweede restaurant een bezoekje brengen waar we ook meteen even de voetjes laten rusten! Zorg ervoor dat de concurrentie uw formulier niet in handen krijgt. En daar gaan we weer!

Op naar deel 2 van de speurtocht. Los samen met uw team de pittige vraagstukken en opdrachten zo snel mogelijk op om daarna een heerlijk dessert te nuttigen. Wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen… Toch??

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Een vragen- en opdrachtenboekje

- Teambuilding

- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan