Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Après Ski Party

Details over dit uitje
Après Ski Party

Biertje?????????…De Après Ski Party van Huisbrand Events maakt van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een knalfuif, inclusief het noodzakelijke Alpendecor, Tiroler mädel (met Umlaut), een snowboard simulator en de lekkerste pilsjes. Knalgekke spelletjes worden afgewisseld met polonaise-uitnodigende hoempapa muziek uit stevige geluidsboxen. In elke grote  stad in Nederland en België te boeken!

Uitermate geschikt voor themafeesten en partijen, die net even iets meliger moeten zijn!

Een slokje glühwein, de echte skihut-hits en stevige bierpullen staan voor u klaar deze avond. Het decor is subtiel vorm gegeven en er is zelfs plaats voor een snowboardsimulator, voor de echte ‘daredevils’, die normaal gesproken toch al de zwarte piste nemen!

Ondertussen doen we een wedstrijdje skibroekhangen en sneeuwballen vangen. Waarom de Alpen opzoeken als het in Breda ook kan? Biertje? Veel plezier!

Inclusief:

– Ontvangst met schnaps
– DJ
– Aankleding in stijl
– Luxe hapjes
– 2 Tiroolse gastvrouwen
– Ski en snowboard simulator
– Bierpullen schuiven
– Skibroek hangen
– Glühwein
– Tiroler skihut
– Fotograaf
– Toplocatie
– Partymanager

Prijs:

50 – 74 personen € 92,50 p.p. excl. BTW
75 – 99 personen € 84,50 p.p. excl. BTW
100 – > personen € 77,50 p.p. excl. BTW

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en uw keuze voor een buffet of diner. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Tiroler Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw uitje? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan