Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Nonchalant Nijmegen

Details over dit uitje
Nonchalant Nijmegen

Ontspannen een dagje uit in 'Nonchalant Nijmegen'. Beleef een rondleiding met gids, lunch en bonbon workshop van Huisbrand Events. Wij nemen u mee naar het fraaie Nijmegen, waar heel veel te proeven, te bekijken en te genieten is!

10.30 - 11.00 uur Ontvangst met Koffie en Gebak

Welkom in Nijmegen waar wij u verwelkomen met een heerlijk vers kopje koffie en een stukje gebak. De professionele gids van Huisbrand Events zal zich weldra bij u voegen om de stad samen met u te gaan verkennen!

11.00 - 13.00 uur Rondleiding

Tijdens deze leuke stadswandeling door het centrum van de stad ziet u de mooiste monumenten en hoort u fraaie anekdotes over alle bezienswaardigheden. De gidsen van Huisbrand Events zijn echte 'storytellers' die prachtige historische verhalen vertellen over de binnenstad van één van de oudste steden van ons land. Bezoek de Grote of Sint-Stevenskerk met de Lange Hezelstraat en het Joris Ivensplein, neem een kijkje op de Grote Markt en bekijk de in het oog springende details van deze stad.

13.00 - 14.00 uur Lunch

Uiteraard hebben wij voor u een lekker restaurant uitgezocht voor een stevige lunch. Dit etablissement in het centrum van Nijmegen heeft smakelijke en verse gerechten op het menu staan.

14.00 - 15.30 uur Workshop Bonbons maken

Dan is het tijd voor een zoete cursus, eentje die zowel creatief als erg smakelijk is. Tijdens deze workshop gaat u onder enthousiaste begeleiding aan het werk met verse ingrediënten om de lekkerste bonbons te maken. Uw patissier van deze middag neemt u mee op een culinaire reis. Na het vorm gieten van chocolade maakt u de bonbonvulling naar uw eigen smaak.

Inclusief:

- Ontvangst met koffie en gebak

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Uitgebreide lunch

- Bonbon Workshop

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 79,50 p.p. excl. BTW

15 -  > personen € 77,50 p.p. excl. BTW

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangementis uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan