Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Diner in Almere

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Diner in Almere

Speel met Huisbrand Events in Almere het beroemde tv-spel 'ik hou van holland'. Speel dit avondarrangement met aansluitend een heerlijk 3-gangen diner.

Helaas kunnen wij niet de bekende namen als Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge of Guus Meeuwis als presentatrice of team captain laten opdraven, maar wij bieden u wel minstens zoveel lol met onze profesionele quizmasters!

Beleef dit uitje nu met korting!

Test uw algemene kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft: herken de grootste hits van Nederland als Huilen Is Voor Jou Te Laat, Una Paloma Blanca of Hier Aan De Kust en natuurlijk Ik Hou Van Holland!

Kunt u BN-ers uitbeelden zonder hun namen te noemen? En hoeveel Nederlanders genieten eigenlijk het liefst ochtendsex dan vrijen in de avond?

En weet u wat het allemaal extra leuk maakt? Naast het feit dat u de felbegeerde Hou Van Holland Hoofdprijs kunt winnen, schuift u na het spel aan aan tafel voor een overheerlijk driegangen diner!

Hollandse Pot? Wie zal het zeggen...?

Inclusief:

- Quizmaster

- Uitgebreid 3 gangen diner

- Decor

- Rad

- Kostuums en attributen

- Leuke prijs voor het winnende team

- Locatie

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50: NU € 53,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 55,50: NU € 51,50 p.p. excl. BTW
30 - >  personen € 53,50: NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan