Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Dinner Zutphen

Details over dit uitje
Get The Picture Dinner Zutphen

Het 'Get The Picture Dinner' in Zutphen, dat is genieten van lekker eten én een speurtocht door de stad, met Huisbrand Events. Wandelen met een fotocamera en de mooiste kiekjes nemen van fraaie monumenten en gebouwen. U wisselt deze fotomarathon af met heerlijke gerechten in diverse restaurants.

Huisbrand Events verzorgt unieke dinners in het centrum van de mooiste Hanzestad van de provincie Gelderland. Tijdens Get The Picture gaat u met een fotocamera op zoek naar alle fraaie details en markante monumenten en geniet u tegelijkertijd van topgerechten in gezellige restaurants. Het is zowel een culturele als culinaire ontdekkingsreis van de hoogtepunten van de 'Torenstad' aan de IJssel.

Uw gezelschap komt bijeen in het eerste restaurant waar diverse teams of koppels worden voorzien van een opdrachtenboekje en een fotocamera. Daarna trekt u erop uit om aan de hand van onze aanwijzingen schitterende details op beeld te zetten. De Wijnhuistoren, de Bourgonjetoren en allerlei andere torenspitsen vormen de prachtige skyline van deze eeuwenoude stad. Van de oude stadsmuur zijn ook nog resten bewaard gebleven, zoals de Berkelpoort en de Waterpoort. Allemaal schitterende architectonische pareltjes uit een ver verleden. Langzaam wandelt u naar het volgende etablissement waar het heerlijke hoofdgerecht wordt geserveerd. Vervolgens begint u aan deel 2 van uw fotografische ontdekkingstocht.

Uiteindelijk komt u terecht in het laatste restaurant voor het dessert en de uitreiking van de Get The Picture hoofdprijs. Onze jury selecteert de mooiste foto's en het beste team dat de opdrachten het best heeft uitgevoerd wordt feestelijk in het zonnetje gezet.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Enthousiaste begeleiding
- Een digitale camera voor elk team
- Teambuilding
- Prijsuitreiking
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Prijs:

10 - 14 personen € 59,50NU € 53,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 56,50NU € 51,50 p.p. excl. BTW
30 - >  personen € 53,50NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan