Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PopQuiz Diner Leiden

Details over dit uitje
PopQuiz Diner Leiden

Een Popquiz Diner van Huisbrand Events is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een eersteklas diner op een toplocatie. Je vrijgezellenuitje of groepsuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef opnieuw de sounds van een ver verleden of ontdek wie van jullie helemaal op de hoogte is van de nieuwste hippe artiesten en 'catchy' songs.

Van Queen en Abba tot aan de laatste hits van Justin Timberlake of Rihanna, jullie mogen helemaal zelf kiezen welk decennium aan bod komt of dat jullie je volledig willen storten op de originele Nederpop. Onze vrolijke quizmaster staan klaar om de mooiste muziekfragmenten te koppelen aan slimme, melige of verrassende vragen over de desbetreffende artiest of producer.

Wordt het de dames tegen de heren of gaan jullie onderling de competitie aan? Wordt het de 60's, 70's of toch de jaren 2000 en verder? Tussen de vragen door worden de lekkerste gerechten geserveerd. Na afloop van de quiz wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het team dat meer weet dan jullie allemaal bij elkaar.

Inclusief:

- Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
- Keuze uit genre, 60's, 70's, 80's, 90's, recent, Nederpop
- Heerlijk 3-gangen diner
- Prachtige hoofdprijs voor het beste team
- Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip
- Meezingen, neuriën, handjes in de lucht is allemaal geoorloofd!

Prijs:

10 - 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 51,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan