Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Dinner Brugge (België)

Details over dit uitje
Get The Picture Dinner Brugge (België)

Het 'Get The Picture Dinner' in Brugge (België), dat is genieten van lekker eten én een speurtocht door de stad, met Huisbrand Events. Wandelen met een fotocamera en de mooiste kiekjes nemen van fraaie monumenten en gebouwen. U wisselt deze fotomarathon af met heerlijke gerechten in diverse restaurants.

Onderzoek het fascinerende centrum van de stad Brugge met prachtige gotische bouwwerken en markante monumenten en cultureel erfgoed. U gaat de mooiste bijzonderheden op foto vastleggen en loopt dwars door het centrum om drie keer binnen te lopen bij de lekkerste eetgelegenheden! Uitgebreid dineren inclusief een pittoreske wandeling, kortom genieten!

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams. Elk team krijgt een camera, een opdrachtenboekje en een routekaart mee. Zo raakt u nooit verdwaald en leiden we u langs allerlei historische plekken van de stad en naar de diverse smulplekken. De foto-opdrachten worden soms afgewisseld met een hele andere opdracht, voor de afwisseling natuurlijk.

In het laatste restaurant bepaalt onze jury welk team de foto-opdrachten het beste heeft uitgevoerd. Proost!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Enthousiaste begeleiding
- Een digitale camera voor elk team
- Teambuilding
- Prijsuitreiking
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan