Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brunch Scheveningen

Details over dit uitje
Get The Picture Brunch Scheveningen

Spelen en genieten, dat is 'Get the Picture Brunch' Scheveningen; speel Get the Picture, verken de stad, geniet van lekker eten, met Holland Tour Guides. Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

 

Doe mee aan een unieke fotowedstrijd en schuif aan bij lekkerste brunchtafels van Huisbrand Events! Tijdens deze Get The Picture Brunch gaat u in teams met een fotocamera op pad en fotografeert u de mooiste details van de bekendste badplaats van Nederland!

 

U komt eerst bijeen in een heerlijk restaurant waar u geniet van het eerste gerecht van deze middag. Uw gezelschap wordt verdeeld in diverse teams die elk met hun camera en een opdrachtenboekje Scheveningen gaan verkennen. Elke foto-opdracht moet natuurlijk volgens de kleine lettertjes worden uitgevoerd want u speelt uiteindelijk allemaal mee voor de Get The Picture Hoofdprijs!

 

Tussendoor volgens nog twee culinaire hoogtepunten in andere restaurants waar u heerlijk gaat smullen van culinaire verrassingen! In het laatste restaurant wordt het nagerecht geserveerd en maakt de jury de winnaar bekend van deze gezellige fotowedstrijd door Scheveningen!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Leuke prijs voor het winnende team

- Enthousiaste begeleiding

- Een camera voor elk team

- Teambuilding

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan