Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brugge (België)

Details over dit uitje
Speurtocht Brugge (België)

Een bezoekje aan Brugge (België) is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Kunt u trapgevels onderscheiden van klokgevels? Weet u op welke jaarlijkse dag de Heilig-Bloedprocessie rondgaat in Brugge? Heeft u enig idee waar de Brugse Belforttoren om bekend staat? Deze kennis hoeft u niet paraat te hebben om van deze speurtocht een geslaagde tocht te maken. Maar het wordt wel spannend!

We verdelen u eerst in groepjes. Gewapend met een speurtochtboekje en een tasje met lekkers gaan we Brugge door en proberen alle vragen en opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Tussendoor komt u elkaar misschien wel tegen, maar laat u niet afleiden door de concurrentie. U wilt uw familielid of collega toch zeker te slim af zijn! Aan het eind ontmoeten we elkaar in één van de gezellige cafés die Brugge rijk is. We proosten op de winnaar!

Kiest u voor een speurtocht in Brugge, dan zegt Huisbrand Events: doen! Want u doet historische kennis op en bouwt tegelijkertijd aan het groepsgevoel! Daar bovenop waant u zich in een schitterend, middeleeuws decor! Een perfect middagje met uw gezelschap!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan