Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brunch Hilversum

Details over dit uitje
Get The Picture Brunch Hilversum

Spelen en genieten, dat is 'Get the Picture Brunch' Hilversum; speel Get the Picture, verken de stad, geniet van lekker eten, met Huisbrand Events. Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

De mooiste kiekjes van Hilversum maken en heerlijk gevarieerd brunchen? Tijdens Get The Picture Hilversum gaat u zich daadwerkelijk bezig houden met beeldbepalende media. Wij sturen u op pad met een fotocamera om alle interessante details van de stad op beeld vast te leggen. Tussendoor eet u de lekkerste gerechten in diverse topetablissementen! Prima geschikt voor dat uitje met de familie of dat bedrijfsuitje met de collega's!

Uw gezelschap wordt verdeeld in diverse teams die er met een opdrachtenboekje en een camera op uit trekken. Zo komt u langs alle bekende statige lanen, markante villa's en monumenten van het centrum en fotografeert u de leukste bezienswaardigheden. Na de eerste etappe en het voorgerecht volgen al snel het volgende culinaire hoofdgerecht en de volgende opdracht. Als een professioneel fotograaf stapt u door het centrum om uiteindelijk bij het laatste restaurant uit te komen. Tijdens het dessert bekijkt onze jury de foto's en worden alle teams gerankt.

Het beste team ontvangt van ons de Get The Picture hoofdprijs en wordt even in het zonnetje gezet! Dan wordt het tijd voor een likeurtje of een vers kopje koffie. U krijgt een CD met alle foto's mee naar huis, gewoon, als aandenken aan een smakelijke en enerverende middag! Veel plezier!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Leuke prijs voor het winnende team
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- CD met alle foto's
- Teambuilding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan