Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brussel (België)

Details over dit uitje
Get The Picture Brussel (België)

Welkom in het centrum van Brussel (België), waar u met Get The Picture van Huisbrand Events gaat genieten van een rijk gevulde stadswandeling - fotospeurtocht. Het is de bedoeling dat u met uw groepje een aantal unieke details van de stad gaat vastleggen op camera. Er is veel te zien in het centrum van de stad, te veel om op te noemen!

Brussel is een stad die u bezocht moet hebben! Zelfs als u er al eens een keer bent geweest komt u weer terug. Niet alleen voor de heerlijke keuken natuurlijk maar voor de gezellige straten, pleinen en de leuke sfeer. Huisbrand Events heeft voor elk gezelschap een uniek arrangement georganiseerd in de Belgische hoofdstad.

Tijdens Get The Picture loopt u in teams van 5 - 8 personen door de binnenstad en fotografeert u allerlei markante, opmerkelijke en onvergetelijke highlights. Tevens krijgt u een aantal vragen voorgeschoteld over de plekken die u bezoekt die u zo goed mogelijk moet zien te beantwoorden.

Daarna drinken we gezamenlijk een afsluitend slokje en reiken we de hoofdprijs uit aan het team dat alle fotografische opdrachten het best heeft uitgevoerd.

Het standbeeld van Koning Albert, het stadhuis en alle andere schitterende gildehuizen op de Grote Markt heeft u na dit leuke evenement helemaal in kaart gebracht! Zelfs 'Manneken Pis' (in het Frans 'le Petit Julien' genoemd) komt in het verhaal voor. Heeft u hem al gekiekt?

Inclusief:

- Een vragen en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De Get The Picture van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan