Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner Amersfoort

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Amersfoort

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Amersfoort van een 3-gangen diner en van de stad. Huisbrand Events biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

De historische binnenstad van Amersfoort is het fraaie decor van een heerlijke ontdekkingstocht langs alle bezienswaardigheden. Maar tijdens deze avond verwent Huisbrand Events uw gezelschap op allerlei manieren, zowel cultureel als culinair, zowel op het land als op het water. U komt ook nog eens in drie verschillende restaurants terecht en geniet in elk etablissement van weer een ander gerecht.

U begint uw Walking & Floating Dinner op een locatie in het centrum waar het voorgerecht wordt geserveerd. Daarna nemen wij u mee in onze rondvaartboot* over de mooiste grachten van de stad en ziet u links en rechts de prachtigste gebouwen en monumenten. Wist u dat Amersfoort 400 rijksmonumenten telt waaronder de Amersfoortse 'Lange Jan' en de 'Plompetoren'. U zet voet aan wal om weer aan te schuiven in een ander restaurant voor het hoofdgerecht.

Onze professionele gids neemt u vervolgens mee om de stad van dichtbij te laten zien. Amersfoort kent tal van pittoreske straatjes, steegjes, pleinen en goed bewaard gebleven stadspoorten zoals de Koppelpoort. De historie van Amersfoort wordt tijdens deze rondleiding door middel van boeiende verhalen verteld. Na uw rondleiding kunt u genieten van het laatste culinaire hoogtepunt van deze avond, een verrukkelijk dessert. Veel plezier!

* de rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober.

Programma:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.10 - 20.10 Rondvaart
20.15 - 21.15 Hoofdgerecht
21.15 - 22.15 Rondleiding
22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Er zijn geen mogelijkheden om bij slecht weer de boot te overkappen.

Inclusief:

- Rondleiding en rondvaart
- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan