Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Hoorn

Details over dit uitje
Speurtocht Hoorn

Een bezoekje aan Hoorn is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Ontdek de mooiste stad van Noord-Holland met vrienden of familie en leer alles over de historische monumenten, de prachtige steegjes en straatjes van Hoorn. Tijdens deze speurtocht van Huisbrand Events wandelt u in teams door het oude centrum en ontdekt u aan de hand van een speciaal opdrachtenboekje de interessante geschiedenis van deze stad.

Reserveer de speurtocht door Hoorn van Huisbrand Events en maakt van uw vrienden-, familie- of bedrijfsuitje een dag om nooit te vergeten. Met groot enthousiasme delen wij uw gezelschap op in diverse teams waarna uw speurtocht echt gaat beginnen! Met een tas vol lekkers voor onderweg en een handig vragen- en opdrachtenboekje, zorgt u ervoor dat u als eerste op de plaats van bestemming arriveert.

Welk standbeeld staat er naast de Hoofdtoren uit 1532? Wat zat er voorheen in het gebouw van het Westfries museum? Deze vragen zijn echt te saai! Dat kan beter!

Tijdens uw wandeling door Hoorn beantwoord u vele feiten over de stad en komt u steeds dichterbij het doel; het winnen van de Huisbrand Events hoofdprijs! U komt uiteindelijk allemaal weer gezellig bij elkaar om de enerverende finale mee te maken en te genieten van een lekker drankje.

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Enthousiaste begeleiding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in English).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan