Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Hengelo

Details over dit uitje
Speurtocht Hengelo

Een bezoekje aan Hengelo is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

De leukste vragen over Hengelo beantwoorden en de hoofdprijs te pakken zien te krijgen, dat is in het kort waar het allemaal om draait. U gaat op weg met een opdrachtenboekje dwars door het centrum en ontdekt soms grappige en soms markante historische feitjes over deze stad. U strijdt tegen de andere teams, u strijdt om de enige echte Huisbrand Events Award!

Voordat we starten worden er teams geformeerd van maximaal 8 personen. Elk team krijgt vervolgens een ouderwetse stadskaart, een vragenlijst, iets lekkers en een duwtje in de goede richting.

Na de wandeling wordt onze jury erbij gehaald om de antwoorden aan een nadere inspectie te onderwerpen. Het beste team ontvangt de unieke hoofdprijs. Veel plezier!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Enthousiaste begeleiding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan