Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Hilversum

Details over dit uitje
Fietstocht Hilversum

De Fietstocht Hilversum van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Bent u op zoek naar een originele fietstocht? Huisbrand Events verzorgt een sportieve en razend leuke rondleiding door het hart van Hilversum. Gezellig met een boeiende gids de schitterende parken, architectuur en bezienswaardigheden bekijken, deze fietstour door Hilversum laat u alles zien!

Hilversum staat bekend om de vele monumenten, zoals diverse unieke gebouwen van de bekende architect Willem Dudok. Als gemeentearchitect heeft hij in het verleden de stad voorzien van vele markante architectuur, zoals het Raadhuis en zijn eigen villa aan de Utrechtseweg. Naast deze prachtige werken nemen wij u ook mee langs alle voormalige omroepgebouwen, de St-Vituskerk en dwars door het centrum waar een diverse musea, bioscopen en winkelpaleizen de stad verfraaien. Onder leiding van onze professionele gids passeert u ook de mooie statige lanen, de prachtige tuinen en diverse villa's ontworpen door Berlage en J.W. Hanrath, het beroemde hotel Gooiland en vele landmarks van deze mediastad.

Kortom, deze fietstocht laat de stad Hilversum en alle bijzonderheden van A tot Z zien. Natuurlijk krijgt u af en toe de gelegenheid om even de beentjes te ontspannen, maar dan gaan we weer door naar het volgende monument!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Fietsen

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te fietsen? Doe uw "Rondleiding Hilversum" dan per step of doe een stadswandeling! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan