Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Ede

Details over dit uitje
Speurtocht Ede

Een bezoekje aan Ede is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

De Concordiamolen, de Canadese Tank op de Langenberg, de Ginkelse Heide, de Oude Kerk, wat weet u er eigenlijk van? Misschien doet dat er helemaal niet toe en dienen deze bezienswaardigheden alleen als decor voor de spannende speurtocht door Ede! Maar je weet nooit met een speurtocht van Huisbrand Events! Want welke opdrachten en vragen kunt u verwachten? Tja, dat weten alleen wij!

Verdeeld in groepjes kruisen u en uw collega's of familieleden de stad door. U krijgt een speurtochtboekje en een zakje lekkers mee. Wees alert want misschien moet u wel de Concordiamolen op! Of zou u worden gevraagd wat er is gebeurd op de Ginkelse Heide? Hoe dan ook, de concurrentie doet net als u enorm zijn best om alle vragen en opdrachten zo precies mogelijk uit te voeren. Want wie wil nou niet de eeuwige roem van familieleden en collega's?

Wat er ook gebeurt deze middag, er wordt flink gelachen! Aan het eind van deze bloedstollende maar sfeervolle middag heffen we met zijn allen het glas op een gezellig Edes terras! De winnaar wordt bekend gemaakt! Wie o wie zal de speurtocht Ede gaan winnen…

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan